Wedstrijdverslagen

Afdrukken

VIOD E2 speelt herfst lichttoernooi in Anjum

Woensdagavond 21 oktober om 18:00 uur vertrok Viod E2 naar Anjum om een toernooi te spelen. Helaas was E2 niet compleet en hebben we gelukkig  een paar spelers uit E1 kunnen vragen om ons team te kunnen versterken, zo konden we toch met 9 spelers naar het toernooi gaan.

2015 10 21 VIOD E1 toernooi Anjum

De eerste wedstrijd begon om 19.15 uur tegen Anjum ME meisjes er werd goed gevoetbald helaas was de eindstand 0 -0. Nadat we even op adem mochten komen en wat te drinken hebben gekregen konden we ons klaar maken voor de tweede wedstrijd tegen Anjum E2. Anjum speelde de eerste minuten met 8 spelers wij met 7 spelers daardoor kwamen we na een paar minuten op achterstand. Snel een speler erbij dus nu ook met 8 spelers ging het zeer goed, veel kansen maar deze werden helaas niet benut. Toch nog een doelpunt in de laatste minuten, eindstand 1-1.

Na een korte pauze mochten we de derde en tevens laatste wedstrijd tegen VCR E2 spelen, we begonnen grandioos dat werd uitgebuit met een doelpunt voor Viod dus 1-0 voor!! Het was tot het einde spannend maar gelukkig floot de scheidsrechter snel af en is de wedstrijd met 1-0 gewonnen door Viod!                                                                          

Met twee wedstrijden gelijk gespeeld te hebben en 1 overwinning  hadden we 5 punten verzameld. Helaas voor ons had Anjum E2 ook 5 punten en er moest een winnaar komen… Dus werden er penaltys genomen, helaas verloren we deze en zijn we toch nog wel tweede geworden! Bij sommige kinderen was de teleurstelling groot, maar het bestuur van Anjum wist dit toch nog goed te maken door de kinderen een prachtige medaille aan te bieden!

Kortom, we hebben een prachtige sportieve avond gehad!!