Wedstrijdverslagen

Afdrukken

VIOD 2 geeft wedstrijd uit handen

VIOD reisde met 17 man af naar BCV om de eerste seizoenshelft af te sluiten met de volle winst. VIOD moest het vanmiddag doen zonder de leiders Raymond van Zandvoort en Durk Wiersma. Het eerste kwartier van de wedstrijd was voor BCV die het VIOD moeilijk maakte via snelle combinaties en ook waren er kansen voor de Burgummers maar Feije Wiersma was een plaaggeest voor de thuisclub.

IMG 9208

Hierna pakten de blauwhemden het prima op, en dit resulteerde ook in kansen voor de Driezumers. Deze kansen werden gemist en het was steeds de laatste goede pass die ontbrak. VIOD dacht de eerste helft zonder kniescheuren uit te komen maar het was BCV dat de 1-0 maakte in de 45+10e minuut. Dit was tegen de verhouding in maar de Driezumers wisten dat er wat moest gebeuren na een donder speech en omzettingen in het veld van coach Iebe Soepboer.

VIOD begon in de tweede helft meteen goed en dit resulteerde in de 1-1. Het was Doede Wielstra die een voorzet van Sjoerd Visser binnen mocht tikken. VIOD drukte door en uit een corner van Marcel vd Meulen was het Hein Visser die het leder op zijn pantoffel nam maar kon deze bal niet goed toucheren. De bal kwam bij Sjoerd Visser die de bal tegen een speler van BCV ramde en uit de rebound was het Tjibbe vd Veer die de bal heerlijk achter de doelman van BCV kon punteren. VIOD ging door en het was weer de geheel vrijstaande Doede Wielstra die de bal beheerst binnen tikte via een voorzet van Jelle Kommerie. Niks aan de hand voor VIOD totdat BCV alert was op een bal uit de kluts op de zestien meter en een Burgummer speler deze keihard in de kruising wist te mikken achter de kansloze Feije Wiersma. Voor VIOD nog niks aan de hand en konden de wedstrijd beslissen, maar weer was het de laatste beslissende pass dat ontbrak. Uit de counter kwam BCV goed uit en de bal kwam op de zestien weer bij een BCV speler die uithaalde en Mol weer kansloos liet. Na deze goal nog wat kansen over en weer maar toen vond de scheidsrechter het wel prima en floot af. Voor VIOD voelde het als een verlies, want de 1-3 mocht nooit uit handen worden gegeven. Nu eerst winterstop en tot volgend seizoen!