Wedstrijdverslagen

Afdrukken

VIOD 2 strijdend ten onder tegen Leovardia 2

Als het voetballend niet helemaal lukt moet je strijden, en dat is wat VIOD 2 deed tegen het tweede elftal van Leovardia. Combinerend was het niet top bij VIOD, de eindpass ontbrak vaak en slordigheid had de boventoon. Toch bleef VIOD met een gezonde portie strijdlust lang op de been tegen Leovardia, in de slotminuten moest VIOD toch capituleren toen een bal in de VIOD defensie werd onderschept en de Leeuwarder spits doelman Feije Wiersma via de paal het nakijken gaf.

008

Na een weinig verheffende eerste helft werd de rust bereikt met een 0-0 tussenstand. Leovardia wist een enkele keer gevaarlijk te worden maar trof de in uitstekende vorm verkerende Feije Wiersma op zijn pad. Aan de andere zijde wist VIOD niet voor veel gevaar te zorgen, een tweetal afstandsschoten van Berend van der Land waren de enige wapenfeiten.

006

Het eerste kwartier na rust wist VIOD wat makkelijker te voetballen en zowaar voor wat gevaar te zorgen, schoten van Jelle Kommerie en Doede Wielstra wisten de Leovardia goalie echter niet te verontrusten. Hierna was het Leovardia dat de boventoon voerde, Feije Wiersma wist met enkele knappe saves VIOD op de been te houden, toen de enige treffer van dit duel in de slotfase toch nog viel was de teleurstelling groot.

Opstelling VIOD 2: Feije Wiersma, Tjibbe van der Veer, Albert Boersma, Tabe Annema, Pieter Kommerie (‘45 Tjam Wiersma), Wietze van der Zwaag, Berend van der Land (‘60 Jaep van der Valk) Pieter de Vries, Dippie Schaafsma (‘45 Doede Wielstra), Jelle Kommerie, Hein Visser.

Voor alle foto's van de wedstrijd klik hier.

VIOD 2   Leovardia 2

007

009

010