Wedstrijdverslagen

Afdrukken

VIOD 2 geeft wedstrijd volledig uit handen

Het tweede elftal van VIOD speelde afgelopen zaterdag thuis tegen het tweede elftal van AVC uit Sexbierum. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om een ticket voor de nacompetitie. Bij winst zou VIOD nog volop in de race zijn voor dit toetje aan het einde van het seizoen.

008

VIOD begon zeer goed aan de wedstrijd en de equipe van interim coaches Raymond van Zandvoort en Durk Wiersma stond binnen 5 minuten met 2-0 voor. Eerst was het Pieter de Vries die een voorzet van Doede Wielstra binnen kon lopen en even later verdubbelde Berend Jan Castelein met de hak de voorsprong. Toen in de twintigste minuut Berend van der Land met zijn eerste seizoenstreffer de 3-0 aantekende leek de wedstrijd gespeeld. Zelfs toen AVC in de 35e minuut de 3-1 kon maken na een slippertje van doelman Feije Wiersma leek er niks aan de hand.

007

Na de rust kwam er echter een heel ander VIOD 2 op het speelveld. Er werd lamlendig gespeeld en het was AVC dat de boventoon voer. In de 49e minuut werd het 3-2 en na een uur spelen werd het zelfs 3-3 uit een klutssituatie na een corner. VIOD probeerde hierna enigszins te herstellen maar was niet bij machte om grote kansen te creëren. In de slotfase kreeg men het deksel hard op de neus toen AVC uit een corner zelfs de 3-4 wist te maken. In de laatste minuten werd het zelfs nog 3-6 via twee fenomenale afstandsschoten. Een enorme domper voor VIOD 2.

Opstelling VIOD 2: Feije Wiersma, Tjam Wiersma, Wietze van der Zwaag, Pieter Kommerie, Lieuwe Schaafsma,Tjibbe van der Veer (‘60 Watze Wiebe Raap), Berend Jan Castelein (‘46 Jelmer Roodhart), Pieter de Vries, Doede Wielstra, Berend van der Land (‘70 Jan Gerben Raap), Jelle Kommerie

Voor alle foto's van de wedstrijd klik hier.

Poster VIOD 2

009

010

011