Wedstrijdverslagen

Afdrukken

VIOD kan geen veerkracht tonen in Zwaagwesteinde

Afgelopen zaterdag stond de derby tegen ‘de Readsjes’ op het programma, VIOD hoopte de goede lijn van de afgelopen weken door te zetten. Echter verliep de wedstrijd tegen vv Zwaagwesteinde deze zaterdagmiddag teleurstellend voor de Driezummers. Na 45 minuten keek VIOD tegen een 2-0 achterstand aan en in de tweede helft werd deze verdubbeld.

IMG 1558

In de eerste vijftien minuten was VIOD nog wel de bovenliggende partij, dit resulteerde in twee uitgelezen mogelijkheden om de score te openen. Na de openingsfase was het Zwaagwesteinde wat de controle over de wedstrijd kreeg. Bij beide doelpunten in de eerste helft werd VVZ geholpen door slippertjes van VIOD, overigens was de voorsprong wel verdiend te noemen. Keeper Otte Visser hield VIOD nog in leven door enkele mogelijkheden te stoppen. Dit resulteerde in een 2-0 ruststand.

IMG 1535

Na de rust zou men een ander VIOD verwachten, dit bleef jammer genoeg achterwege en binnen vijf minuten keken de blauwhemden tegen een 3-0 achterstand aan. Vervolgens werden Roelof v/d Veen, Sjoerd Visser en Jelmer Visser naar de kant gehaald en deze werden vervangen door Jouke Sjoerdstra, Gerald Mous en Kees Hansma. Ook dit mocht niet baten en VVZ bouwde de score nog met één doelpunt verder uit. Een 4-0 eindstand was het gevolg.

Volgende week staat voor VIOD de wedstrijd tegen vv Dokkum op het programma, VIOD treft met vv Dokkum een ploeg die haar draai nog niet heeft gevonden na de winterstop. VIOD zal deze wedstrijd moeten winnen om zich in een gunstige positie te manoeuvreren om direct lijfsbehoud veilig te stellen. De wedstrijd start om 14.30 in Driesum, dus komt allen om de blauwwitte formatie aan de drie punten te helpen.

Voor alle foto's van de wedstrijd klik hier.

IMG 1604

IMG 1626

IMG 1697

IMG 1700

IMG 1727